Onko sinulla juoru kerrottavana?sales@ertuki.fi

Muodista

Jos mietitään lisää asioita, jotka liittyvät juoruiluun ja kaikkeen siihen liittyvään, niin muoti on yksi asia, jonka ympärillä voi sekä onnistua, että epäonnistua massiivisesti.

Muoti on leikittelyä, taidetta, kokeilua ja kauneutta. Muoti on tapa viestiä maailmalle, mitä vaatteen kantaja ajattelee, arvostaa ja osaa. Muoti ei synny tyhjiössä. Muoti syntyy kulttuurin, aikakauden, yhteiskunnan, ystäväpiirin ja sosiaalisen taustan yhdistelmästä.

Muodin ja tyylin suhde

Muoti muuttuu mutta sanotaan, että tyyli pysyy. Muotia voidaankin hyödyntää myymällä kuluttajille uusia vaatteita, eli kuluttajat saadaan hankkimaan ja ostamaan.

Muodilla on valtava energisoiva voima, se sytyttää ihmisiä ja antaa mahdollisuuksia itseilmaisuun ja vaihteluun. Muoti on ehtinyt kokea runsaasti muutoksia sadan vuoden aikana ja jokainen vuosi tuo jotain uutta ja samalla jotain vanhaa takaisin muotiin.

Muoti muuttuu

Välillä muoti muuttuu tähtien kautta joksikin täysin muuksi, kuin mitä olemme tottuneet. Jopa muotiraamattu Vogue julistaa mauttomuuden tulleen muotiin, ja ottaa trendin ilolla vastaan. Lehti nostaa esille erityisesti näyttelijä Kristen Stewartin, jolla riittää pokkaa kävellä kadulla likaisissa hiuksissa tai vaihtaa korkkarit paljaisiin varpaisiin punaisella matolla.