Onko sinulla juoru kerrottavana?sales@ertuki.fi

Maisa Torppa

Jos jostain pitää juorut aloittaa, niin miksei kohde nro ykkösestä eli tämän hetken yhdestä seuratuimmista suomalaisista naisista, Maisa Torpasta. Televisiosta ja rallipiireistäkin tuttu Maisa on kokenut menneinä vuosina paljon.

Pikahistoriakelaus: Hänet valittiin vuonna 2009 Miss Bikini -kisan voittajaksi, jolloin hän oli 17-vuotias. Kilpailun jälkeen Torppa alkoi juontaa tv-chattiä. Vuonna 2012 hän osallistui Viidakon tähtöset -tosi-tv-ohjelmaan

Maisalle kävi kuten nyt myöhemmin myös Emilia Bottakselle, ralli- tai formulakuskin vaimona oleminen ei välttämättä ole maailman helpoin paikka. Näkyvillä pitää olla, mutta mitään ei pitäisi sanoa….

Huhuja kuuluisi, että Maisa ja it-rakas ovat seuraavaksi ison muutoksen edessä(!).. Maisa on muuttamassa rakkaansa kanssa yhteen, ja koska Maisa on aktiivinen somessa kuten, Instassa missä hänellä on yli 73 000 seuraajaa, voidaan olla aivan varmoja että Maisan tekemiset tulevat jatkossakin päätymään yleiseen tietoisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *